A napokban rengeteg hírportál foglalkozott a megpofozott terhes nő esetével. Nyilatkozott már a sértett és a villamos vezetője is. A BKV közleményt adott ki a történtekről. Rengeteg hírt megosztottak velünk, most már azt is tudjuk, hogy ki akarják rúgni a járművezető kollégánkat. Felmerül a kérdés, hogy talán jobb lett volna, ha elüti????? Akkor csak egy "sima" közúti baleset. Akkor talán megmarad az állása!

Mindenki csak arról beszél, hogy mekkorát hibázott a járművezető kolléga! Arról miért nem hallunk, hogy a hölgy mekkorát hibázott? Az miért nem hír? Pedig szerintem megállná a helyét, mondjuk egy közlekedési kihágás (a tilos jelzés figyelmen kívül hagyása miatt), tömegközlekedés veszélyeztetése és akadályozása (hiszen egy utasokkal teli villamos elé lépet le)! Hibázott a hölgy és hibázott a járművezető is, mert felfokozott stressz helyzetben adott egy pofont – nem volt helyes!

De hibázik a BKV vezetése is, és ők nem felfokozott stresszes helyzetben teszik. A BKV vezetői nyugodt, megfontolt állapotban "lelöknek a szikláról egy embert és egy 7 éves kislányt"! Míg a hölgy és a járművezető viselkedése helytelen, de megbocsátható vétség, addig a BKV cselekedete tudatos, mély aljasság! A vezetésünk semmiért nem vállal felelősséget, csak a melósokon van számonkérés, és a legszigorúbb felelősségre vonás!

-kiskolák-